O meni

Ines Čačić

Inesca design predstavlja vlasnica i dizajnerica interijera, Ines Čačić. Rođena sam u Osijeku i tijekom studiranja na EFOS-u radila sam u obiteljskoj tvrtki kojoj je djelatnost bila uvoz, distribucija i prodaja namještaja.

2006. preseljenjem u Zadar započinje novi period mog života. Pridružujem se suprugu u poslovanju na poslovima projektiranja i izgradnje objekata visokogradnje.

Tokom godina stekla sam znanja i iskustva na terenu i susretala se sa izvođačima raznih struka koji su izuzetno bitni za koordinaciju i izvođenje samog projekta.

Nakon par projekata uređenja interijera koje sam odradila " iz glave", bez ijedne vizualizacije i nacrta odlučujem se upisati školu za dizajn interijera .

Teoretsko znanje koje sam stekla u školi i moje terensko iskustvo stjecano godinama su se lijepo upotpunili i nadogradili.

Poslovna putovanja vezana za posjet sajmovima građevine, namještaja i opreme te moja privatna putovanja čine jednu zaokruženu cjelinu odakle crpim ideju i inspiraciju za svaki novi projekt.